TJ Spartak Slatiňany-SK Dřenice 3 - 1

04.10.2014 08:40

V sobotu 3.10. se naše mužstvo utkalo s "B" týmem Slatiňan na jejich stadionu. Soupeř využil volného dne "A" týmu a nasadil do zápasu 3 -4 kvalitní fotbalisty. Na náš tým se naopak nalepila smůla - brankář či stoper Kubalík, byl v noci před zápasem náhle hospitalizován v Pardubické nemocnici, Kubíček nebyl uvolněn ze zaměstnání, nemocný Kaplan vstal do zápasu přímo z postele a Jelínek mohl z pracovních důvodů nastoupit jen k prvnímu poločasu. Obraz hry prvního poločasu, byl z našeho pohledu velice špatný a domácí se jen díky naší dobře fungující obraně a kvalitním zákrokům (ne zcela zdravého) Křemenáka ujali vedení 1-0 až těsně před přestávkou. Ve druhé půli se hra trochu vyrovnala a i když jsme hned inkasovali druhý gól, snažili jsme se o zkorigování výsledku. Bohužel většina šancí končila na chybné finální přihrávce. Postupem času se však šance dařilo zakončovat a Rázek snížil na 1-2. Celek Slatiňan však vstřeli ještě jeden gól a na ten jsme již bohužel nedokázali zareagovat. I přes první prohru děkujeme našemu mužstvu za bojovný výkon.

Z Chrudimského deníku ....ve 3. třídě se čelo tabulky zase vyrovnalo. Po minulém kole odskočené Dřenice totiž vyrazily do Slatiňan, kde proti nim vyběhla notně posílená rezerva tamního Spartaku. A hráči 1.A třídy musí být v té třetí znát, to je jasné, takže není určitě náhodou, že všichni tři záložníci vstřelili po gólu.

Branky: Zdražil Jiří, Trňák Vladislav, Beneš Tomáš - Rázek Milan; Rozhodčí: Kostka Martin; ŽK: 0 - Rázek Milan, Mastík Ondřej, Kaplan Filip

Zpět