TJ DYNAMO ROSICE - SK DŘENICE 2 : 2 (1:1)

06.04.2015 07:35

V neúplném 3.kole III.třídy jsme včera zajížděli na hřiště Rosic. Trenér Bleša neměl k dispozici všechny hráče ( chyběl Jelínek, Tamchyna, Mastík, Martinec), proto mužstvo doplnil i matador Marek "Píďa" Pištínek.

  Hned v úvodu na nás domácí "vlítli". Odolávali jsme nájezdům a tlaku domácích což vyvrcholilo v první inkasovaný gól - 16'. Tlak Rosic stále trval, přesto se nám v 36' podařilo srovnat. Po centru z pravé strany si domácí srazili míč do vlastní brány.

  V druhém poločase už tlak Rosic nebyl tak silný a hned v úvodu po přihrávce Kratochvíla vstřelil vedoucí gól Láďa Bondor. Hra se vyrovnala, ale domácím se podařilo 64' vyrovnat. Tento výsledek vydržel až do konce utkání, i přes velkou šanci Rosic tři minuty před koncem utkání.

   Vezeme domů jeden bod, který nám zajistil po neodehraném utkání Kočí - Miřetice B vedení v tabulce III.třídy. V neděli 12.4.2015 od 16,30 hod hostíme doma celek ze čtvrtého místa tabulky TJ Jiskru Heřmanův Městec, na který Vás srdečně zveme. Přijďte povzbudit naše mužstvo v boji o okresní přebor.

Zpět