Špatné vykročení dospělých do jarních bojů

25.04.2012 19:26

Jarní část zahájili naši muži velice špatně. Po první domácí smolné porážce 0:1 od Míčova, kdy se dalo hovořit o smůle, přišly dva debakly 0:4 v Křižanovicích a 1:4 opět doma s Městcem. Do Svidnice naše mužstvo odjelo s odhodláním uhrát alespoň první bod. Ujali jsme se vedení , ale soupeř srovnal. Už už to vypadalo , že bojovný výkon přinese první jarní bod, když ve druhé minutě nastaveného času soupeř vsítil přímo z rohu vítěznou branku.

Prvních bodů a hned tří jsme se tak dočkali až v dalším domácím zápase s druhými Bořicemi. Už začátek vypadal slušně a předváděná hra dávala naději na slušný výsledek. Soupeř však nečekaně udeřil - 0:1. Naštěstí jsme pokračovali v solidní hře a dočkali se vyrovnání, když přímý kop Starého hlavou umístil Musil. Ve druhém poločasu hra pokračovala v podobném stylu a snaha přinesla i kýženou vítěznou branku. Z podobného přímého kopu tentokrát prudký centr Starého tečoval hostující obránce , který byl pod tlakem dotírajícího Jelínka.

Vzhledem k ziskům ostatních týmů v pásmu sestupu jsme se však ani výhrou z předposledního místa neodpoutali.

Víkendovou radost podtrhl jasným vítězstvím 6:0 nad Rosicemi i dorost (branky Mojdl, Buchar, Ryba, Starý, Kubíček, Žďára) a v dopoledním utkání i naši mladší žáci , kteří porazili 3:0 Holetín (branky Vlk 2, Jakub Hybeš).

 

Zpět