První letošní prohra

06.09.2010 21:42

 V 5. kole jelo naše mužstvo na „domácí“ zápas do Trhové Kamenice. S dosavadní bilancí 3 výher a jedné remízy opět s bodovými ambicemi.

    V prvním poločase byl viděn dost rozháraný fotbal z obou stran, chyběla mezihra a většina nahrávek byla vzduchem. Tyto nakopávané balóny dost vysilovaly naše útočníky, kteří při snaze dostihnout nějakou tu přihrávku, naběhali kilometry, avšak bez kýženého efektu. Většina šancí přišla po standardních situacích – rozích, na které v prvním poločase vyhráli Kameničtí v poměru 5:0. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu a nutno říci, že jsme s tímto stavem museli být spokojeni.

    Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Podmáčený terén a déšť, který započal již v prvního poločasu, vyloženě volal po kombinačním fotbalu a přihrávkách po zemi. To se však našemu týmu tento zápas vůbec nedařilo. Do pár šancí jsme se dostali, ale žádná z nich nebyla gólová. Hráči Trhové Kamenice měli více sil a v posledních 20 minutách si vypracovali pár vyložených šancí. Pět minut před koncem dokázali po rohovém kopu a zaváhání naší obrany skórovat. Naše závěrečná snaha o vyrovnání, kdy jsme si v posledních pěti minutách dokázali vypracovat stejně šancí jako za celý zápas, nakonec vyšla v niveč, i přes obrovskou šanci Musila, který v poslední minutě po hlavičce z prostoru penalty minul branku jen o pár centimetrů.

    První naše porážka přišla tedy v 5. kole a nám nezbývá než věřit, že příští zápas opět přinese bodový zisk.

Zpět