První jarní zaváhání mužů

18.04.2011 22:25

V neděli 17.4. 2011 obstarali dopoledne předehrávku naši nejmenší - mladší žáci ve svém prvním jarním mistrovském zápasu bohužel prohráli 2:4, když branky domácích vstřelili BUcek a Chára. Žáčci se tradičně sešli ve velkém počtu a trenér Hybeš mohl postavit dvě kompletní sedmičky.

V odpoledním dvojzápasu nejprve dorostenci přivítali své sousedy v tabulce - Dynamo Rosice. Papírově nejslabší jarní soupeř se však představil velice dobře a o výsledku zápasu nebylo dlouho jano. Ujali jsme se sice vedení 1:0 Bucharem a měli jsme i několik dalších šancí a mnoho standradních situací, ale skóre už se do poločasu nezměnilo. Po přestávce se čím dál tí více prosazoval soupeř a také se mu podařilo vyrovnat na 1:1. To však probudilo naše hráče a po dalších šancí proměnili rohový kop , když Alinč hlavou přesně a prudce zakončil. Zápas se k závěru čím dál tím více přitvrzoval a došlo i na slovní (i ruční) potyčky, které byly odměněny žlutými kartami. Naši dorostenci však již tři body ubránili.

Dospělí přivítali jarního "koně" Bořice, které v posledních dvou kolech zvítězilui 4:1 a 8:0. Od počátku bylo vidět , že to nebyl náhoda. Bořice topící se n akonci tabulky přes zimu posílili třemi kvalitními fotbalisty a hlavně jeden z nich byl u všeho podstatného. V polovině prvního poločasu obešel v kraji vápna tři naše hráče a míč nasevíroval zakončujícímu hráči, který se nemýlil. Chvíli před tím skončila podobná akce na tyči Vafkovy brány.

Ve druhém poločase domácí trochu přidali na aktivitě, ale soupeř byl stále lepší a na rozdíl od našich hráčů své šance i proměňoval. Nejprve opět stejný hráč obešel tři naše bránící hráče a z hranice velkého vápna trefil přesně. Domácí i přes blířící se konec a stav 0:2 nic "nezabalili" a snažili se výsledek alespoň zkorigovat. Nstřelili jsme i dvě břevna, ale do oteřené obrany dostal míč do brejku střídající útočník a s přehledem poslal míč pod vyběhnuvšího Vafka - 0:3-

Zpět