Poslední dvě kole jen ve zkratce

10.05.2011 20:40

 

V minulém kole na 1.máje jsme opět přivítali soupeře ve všech třech kategoriích na domácí půdě.

V nedělním dopoledni žáci změřili své síly s hosty z Vítanova. Ač byli podle slov trenéra lepším týmem, z mnoha šancí využili jen dvě a přišli o všechny body porážkou 2:3. Naše branky vstřelili Bucek a Gerbel.

Odpoledne pak dorostenci přivítali lídra tabulky Heřmanův Městec, který se na nás dobře připravil i takticky a některé naše hráče bránil zdvojeně či za cenu zcela plánovaných faulů. I přes větší vyspělost soupeře sehráli naši dorostenci vyrovnanou partii adokonce se ujali vedení Kubíčekm. Bohužel soupeř výsledek otočil a zvítězil 2:1.

Muži přivítali nevyzpytatelný celek Míčova. Měli jsme sice mírnou převah, ale brankových příležitostí tolik nebylo a proměnit se podařilo jen jednu Rázkem. V závěrečných minutách jsme pak téměř vlastním gólem věnovali soupeři vyrovnání na konečných 1:1.

O následujícím víkendu měli žáci volno a dorost i muži hráli svá utkání v sobotu. Nejprve dorostenci zajížděli do neoblíbeného Holetína, odkud si odvezli porážku 1:5.

Muži pak hráli ve Vítanově , kde utrpěli bez sedmi hráčů základní sestavy drtivou rekordní porážku 9:1!!! Čestný úspěch zaznamenal po mnoha letech hrající Jakub Pešek.

Na tento víkend raději rychle zapomenout.

Zpět