Návrat na vítěznou vlnu v Míčově

15.09.2010 20:55

 

V 6. kole III. třídy naše mužstvo zavítalo na půdu Míčova, který v prvních pěti kolech jako jediný dokázal porazit dosud suverénní tým Vítanova. Náš tým se opět sešel v plném složení po návratu některých hráčů z dovolených, takže v něm panovala optimistická atmosféra a víra v návrat na vítěznou vlnu.

Začátek utkání byl ve znamení nepřesností rozhodčího, který pár zákroků pustil a pár zákroku otočil, takže byl již od 10. minuty pod neustávající kritikou hlavně ze strany domácích hráčů a fanoušků. Našemu týmu se oproti minulému zápasu více dařila kombinace - byli jsme schopni podržet míč, nahrát si i celkem dobře centrovat. Po dvaceti minutách utkání jsme se zaslouženě ujali vedení, když vtipnou Hybešovu přihrávku středem před vápno, dokázal prudkou přízemní střelou přetavit v gól Dušek. V následujících minutách moc šancí nepřišlo a když jsme před poločasem přežili i jeden z brejků domácích, kdy nás skvělým zákrokem podržel brankář Vafek, šli jsme do kabin s vedením 1:0.

Ve druhém poločase byla cítit snaha domácího týmu něco s výsledkem udělat. Přibylo tvrdosti a dohrávání osobních soubojů, ale protože rozhodčí pokračoval v nepřesném rozhodování z první půle a domácí hráči se časem spíše než hře věnovali nadávání na způsob jeho pískání, postupně jsme opět převzali otěže zápasu my. Po dvaceti minutách druhé půle jsme vsítili druhou branku, kdy se po centru z přímého kopu z levé strany a jeho přizvednutí na hranici vápna Michálkem starším dokázal hlavou prosadit Musil. Po druhém gólu již bylo vidět, že si náš tým vítězství nenechá vzít. A když byl po pár minutách po zahraném rohu a odrazu míče za vápno při snaze o opětovné proniknutí do vápna faulován Michálek mladší a Modráček s jistotou nařízenou penaltu proměnil, nebylo již co řešit.

Po šesti kolech jsme v tabulce na druhém místě a čeká nás návrat na naše domací hřiště, kde budeme v tomto ročníku hrát poprvé, a budeme moci potvrdit zatím dobrou formu v zápase proti vedoucímu týmu III. třídy – Vítanovu.

Zpět