Napsali o nás...

04.10.2014 07:39

V "okresních novinách" se ve sportovní rubrice vrátili redaktoři k uplynulému víkendu v okresních soutěžích...:

Okresní fotbal: Babí léto vylákalo spoustu fanoušků na fotbal

..

3. třída

Ve 3. třídě se hrál zápas kola ve Dřenicích, kde domácí SK porazil nejtěsnějším rozdílem nováčka (který se ale jako nováček rozhodně nechová) Kočí. Vyrovnané střetnutí rozhodla jediná standardní situace a Kaplanem skvěle zahraný přímý kop umístěný přesně do šibenice. Jak jsem zaslechl z táborů obou celků, zajímavý zápas dvou skvělých týmů této třídy perfektně zvládl i hlavní rozhodčí Tomáš Baťa, který svým výkonem zapadl do slavnostního nedělního odpoledne.

Výhra Dřenic je o to cennější, že o den dříve nečekaně klopýtl další z tria vedoucích mužstev Dynamo Rosice. To sice mělo být doma s Bořicemi jasným favoritem, ale jak už to tak ve fotbale bývá, nic není tak, jak si člověk naplánuje. Hosté hráli pozorně v obraně a ve druhé půli podnikli šest (!) nebezpečných protiútoků, z nichž dali čtyři branky. Tím připravili domácím ledovou sprchu a Dřenice se tak mohou na špici tabulky vyhřívat s ještě větším klidem. Je zkrátka vidět, že zkušený trenér, jakým bezesporu kouč Dřenic Oldřich Bleša je, se prostě nezapře.

 

Celý článek naleznete na : https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-fotbal-babi-leto-vylakalo-spoustu-fanousku-na-fotbal-20140930.html
 

 

Zpět