Konečně radost naplno

12.10.2011 19:55

O dalším fotbalovém víkendu jsme se dočkali radostného odpoledne. Nejprve naši dorostenci deklasovali Chroustovice v poměru 9:0. Během úvodních 12 minut naši vstřelili 3 branky a zápas se změnil v exhibici. Hattrickem se blýskl Kaplan, dvě branky přidal Samek a po jedné pak Macek, Buchar, Hrdlička a Kubíček. K tomu ještě několik dalších vyložených šancí spálili (šli například i v pěti na brankáře !!!).

Družstvo mužů doplnili po delší odmlce i dorostenci (Starý, Buchar a Kubíček) a do sestavy se nominoval i trenér Hrozen. Na hřiště tak vyběhli naši hráči ve velice odlišném složení oproti zvyklostem. V brance Vafek, krajní beci standardní - Hybeš, Martinec, nová stoperská dvojice Musil-Starý. V záloze uprostřed doplnil Modráčka Spilko a nastarnách pak Michálek a Celunda. Vpředu pak Hrozen a Buchar.

Od počátku se hrála na 3. třídu zajímavá a rychlá kopaná s důrazem v osobních soubojích. Jeden takový souboj s hostujícím golmanem trochu přehnal Hrozen, za což ho strestal městecký stoper skopnutím po odpískaném faulu. To si však Hrozen nenechal líbit a oplácel stejným dílem. Rozhodčí Bednář (z Heřmanova Mětce !!) viděl jen zákrok Hrozna a od 17 minuty jsme hráli o deseti. Naši však odehráli skvělý zápas a i v deseti pokračovali v aktivní hře, do hry se dobře zapojili i všichni střídající hráči (Košťák, Bartas a Kubíček). Za svoji aktivitu byli odměněni v 70. minutě pěkným gólem Bartase a těsnou výhru již nepustili!!!

Zpět