Kanonáda v Orli

15.08.2010 13:58

Ke druhému mistrovskému utkání jsme zajížděli do nedalekého Orle. Díky získaným posilám a uzdravení zraněných hráčů se daří jezdit na utkání v dostatečném počtu a trenér může vybírat sestavu podle kvalit a snahy jednotlivých hráčů. I tentokrát byli na střídánání připraveni tři kvalitní hráči a další v záloze.

Od úvodního hvizdu jsme hráli velice pohledný kombinační fotbal a z vynucené standardky jsme se ujali vedení brankou Rázka. Za chvíli se situace opakovala a opět po centru z levé strany zvýčil hlavou (možná zádama) M.Musil. A do třetice všeho dobrého opět po centrul zleva zvýšil opět hlavou na 3:0 Spilko. Dál jsme pokračovali v kvalitní hře a stínem byla jen zbytečná ŽK Musila za zakopnutí míče po odpískání faulu a úplně na závěr poločasu soupeř z ojedinělé šance snížil na 3:1.

Obraz hry ve druhém poločase se začal nepatrně měnit ve prospěch soupeře a zcela se změnil po našem oslabení. když byl po druhé ŽK vyloučen Musil. Soupeř přidal na důrazu a dostával se častěji k naší brance. Do vyložené šance se dostal však jen jednou a proti sólovému úniku včas vyběhl Vafek. Atmosféra na hřišti byla stále nervoznější, když domácí cítili křivdu za několik, podle nich, chybně odpískaných zákroků. Ke konci zápasu docházely síly na obou stranách a přišla chvíle těch běhavých s velkou fyzičkou nebo hráčů střídajících. hrozili jsme do otevřené obrany domácích a jmenovitě Michálek se starla o největší průvan.  V jednom z rychlých brejků ho překonaný ubránce stáhl v sólovém úniku  a po právu odešel do kabin s ČK. Vzápětí opět při úniku po pravé straně (kombinace Hajčšínek, Michálek) z přesného centru opět hlavou definitivně zpečetil střídající Bartas. Orel - Dřenice 1:4.

Zpět