Další úpravy areálu

08.11.2010 17:13

O prvním listopadovém víkendu se naplno rozjely další plánované úpravy v areálu SK. V prostoru mezi sociálním zařízením a hřištěm jsme začali budovat dětské hřiště, které by mělo být do jara vybaveno atrakcemi (hrad, houpačka,pískoviště). Z původně nutné opravy střechy nad udírnou se již tradičně "vyklubala" velká rekonstrukce a rozšíření zastřešení, vybudování nového skladu a garáže a výstavba nové údírny (časem možná i ohniště - grilu).

Při sobotní velké brigádě došlo i k malé kolizi s dlouho plánovanou akcí rozloučení s podzimní sezónou zápasem mužů proti staré gardě. Hráči obou týmů (ti , kteří se neúčastnili brigády) se začali scházet do "plné práce" prodloužené brigády. Nakonec se (snad i důstojně) stihlo obojí.

Pravda celá vazba pod vedením "našich truhlářů Tichých" se nestihla dodělat ani při nedělním odpoledni, ale maximum možného se povedlo.

Díky patří všem pracantům (vyjímečně si je dovolím i vyjmenovat, tak snad nikoho nevynechám) :

Tichý P., Tichý R., Hybeš, Vomáčka, Spilko, Starý, Půlpán, Vafek L., Vafek K., Vrba, Martinec, Martincová, Formánek, Tichý T., Zeman, Bartas, Kaplan, Michálek st.

Zpět