Další import tří bodů

29.08.2010 10:34

     Ve 4. kole III. třídy jelo naše mužstvo na půdu Bořic. Po minulých výsledcích vládl v našem týmu optimismus a to se také projevilo na předvedeném výkonu.

    Vstup do utkání nám vyšel dokonale. Nejprve si v 6. minutě Michálek mladší naběhl ze své pravé strany na levou na přesný kolmý centr za obranu domácích a s přehledem poslal míč do sítě podél vybíhajícího domácího brankáře. V 10. minutě pak trenér Hrozen poslal k přímému kopu z delší vzdálenosti překvapivě Rázka a ten křižnou střelou vymetl pavučiny v levé šibenici domácí branky - 0:2! V následujících minutách se hra vyrovnala, a Bořice měli snahu o vytvoření tlaku, čímž se však otevřel prostor pro naše rychlé záložníky a z brejků jsme mohli pronikat do otevřené obrany. Po třech neproměněných šancích z centrů ze strany jsme dokázali v 35. minutě vstřelit branku po individuální akci Hybeše, který se dokázal prosadit průnikem od postranní čáry přes tři hráče soupeře a z hranice velkého vápna přízemní střelou k tyči zvýšil na 3:0. I přes dvě šance Bořic na konci poločasu, jsme tento stav udrželi do poločasové přestávky.

    Začátek druhého poločasu jsme však zaspali. Hned ve 47. minutě jsme při našem autovém vhazování za půlící čárou ztratili míč a z rychlého protiútoku soupeř snížil na 1:3. I přes takto brzké snížení jsme ale dokázali pokračovat ve výkonu z prvního dějství a soupeři jsme tak nedali příležitost k dalšímu skórování. Po oživení naší hry dvěma střídáními, kdy na hřiště přišli Valenta a Michálek starší, jsme se opět začali prosazovat. Dvě nevyužité šance mezi 60. a 65. minutou nás naštěstí nemuseli mrzet, neboť v 70. minutě se nám podařilo Michálkem starším zvýšit na 4:1. Na hřišti dostal příležitost i Šmaha , který srdnatě zaměstnával domácí obránc. V tu chvíli však už čtvrt hodiny vydatně pršelo, což notně stěžovalo jakoukoli kombinaci. Hru jsme proto zjednodušili a ikdyž Bořice do konce utkání zaznamenali dvě šance a dvě břevna po střelách z dálky, na výsledku se už nic nezměnilo.

Po čtyřech utkáních máme tedy 10 bodů a je dobré, že můžeme být spokojeni i s naší  předváděnou hrou!

 

Zpět