VALNÁ HROMADA SK DŘENICE 17.1.2015

18.01.2015 19:53

V sobotu 17.1.2015 se konala  v hostinci "U zastávky" ve Dřenicích valná hromada našeho klubu. Protože končilo volební období výkonného výboru, zhodnotil za uplynulé období zdary i nezdary našeho klubu předseda Tomáš Starý a v průběhu valné hromady jsme si zvolili nové "velení" SK Dřenice. A nejen to....mimo jiné bylo provedení zhodnocení ekonomické situace a hodnocení trenérů našich mužstev. Naši chlapi jsou momentálně po pozimní sezóně na první místě, s tím je spokojenost. Kritika trenéra Oldřicha Bleši ovšem padla na docházku mužstva v tréninku, která nebyla dost valná. Dorost je po podzimu bohužel na dně tabulky okresního přeboru, ale snad se to v jarní části zlepší. Obě družstva žáků si vedou také dobře, ostatně v této věkové kategorii děti rostou a radost ze hry by měla převyšovat nad výsledky.

  Pozvání na valnou hromadu přijala i starostka Dřenic paní Růžena Zvěřinová, která poděkovala našemu oddílu za reprezentování obce a vyzdvihla i vzájemnou spolupráci mezi obecním úřadem a naším oddílem.

  Malé pohoštění ukončilo tuto valnou hromadu a tak nám nezbývá , než popřát nejen novému výkonnému výboru, ale i  Vám všem sportovcům a příznivcům našeho klubu mnoho pracovních i osobních úspěchů.

Zpět