A opět z Chrudimského deníku......

04.11.2014 20:24

3. třídě vládnou Dřenice...Fotbalisté Dřenic se dostávají do trháku tabulky 3. třídy. Na druhé Kočí již mají náskok 5 bodů...

Na čele třetí třídy se začíná vyjasňovat čím dál více. Zatímco pronásledovatelé Kočí a Rosice ztrácí, z týmu SK Dřenice se stává suverénní lídr soutěže, který si již s předstihem zajistil titul podzimního půlmistra. V předposledním kole svůj náskok na druhé Kočí navýšil již na pět bodů, třetí Rosice jsou vzadu o osm! Přitom Dřenice čekala v Horním Bradle těžká práce, kterou zvládly hlavně díky výborným nástupům do obou poločasů. Copak je platné, že domácí v závěru mohutně finišovali, když ani jeden bodík jim to nevyneslo.

A Dřeničtí si po zápase mohli jen mnout ruce, zvláště když se dozvěděli, že oba jejich největší pronásledovatelé opět ztratili. Kočí remízou v Bořicích, ale tam se dalo čekat, že to nebude žádná procházka růžovým sadem, a nerozhodný výsledek je asi spravedlivý.

H. Bradlo - Dřenice 1:2

Branky: Semerád - Rázek, Tamchyna. Domácí zaspali začátky poločasů. První gól inkasovali hned v 1. minutě a druhý krátce po přestávce. Pak sice přidali, ale stačilo to pouze na korekci výsledku. Sestava SK Dřenice: Kubalík Tamchyna, Korbel, Hybeš, Kubíček, Martinec, Jelínek, Svoboda, Kaplan, Bondor, Rázek (Soukup).

https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/3-tride-vladnou-drenice-boj-o-lidra-4-tridy-vyhral-doma-micov-20141103.html

 

Zpět