Letošní zimní pohár je minulostí......

28.02.2016 20:20

Vážení sportovní přátelé,
dnešním zápasem pořádajícího SK Dřenice a SK Rozhovice skončil 27.ročník DŘNICKÉHO ZIMNÍHO POHÁRU - AUTOHYBEŠ CUP 2016. Turnaj probíhal od 30.1 do 28.2016 na UT Pamako Pardubice, kterému děkujeme za vzornou  spolupráci. Turnaje se zúčastnili mužstva : pořádající SK Dřenice, SK Rozhovice, TJ Sokol Roveň, TJ Sokol Rohoznice a TJ Sokol Mnětice. Všem děkujeme za fair-play hru a rozhodčím z Pamako Pardubice za skvěle řízené utkání.
 A teď trochu ze statistiky turnaje. Vítězství v  turnaji, stejně jako v loni, vybojovalo mužstvo SK Rozhovice, které prošlo turnajem bez jediné porážky. Druhé místo obsadilo mužstvo Rohoznice, třetí Roveň, čtvrté pořádající mužstvo SK Dřenice a páté místo mužstvo Mnětic. Nejlepším střelcem turnaje se stal Radim Holub z SK Rozhovice s 11 góly. Celkem padlo v turnaji 68 branek v 10 utkání.
  Pořádající klub SK Dřenice děkuje všem těm, který se podíleli nejen svými sportovními výkony, ale i všem, který se podíleli na organizaci tohoto dlouholetého turnaje. Věříme, že pro všechny mužstva to byla kvalitní zimní příprava před jarními koly soutěží a těšíme se, že se příští rok opět na tomto tradičním turnaji opět všichni setkáme.
  Zároveň s tímto turnajem probíhala na stránkách Facebooku SK Dřenice hra Tipovačka, ve které mohli soutěžící tipovat výsledky zápasů z tohoto turnaje. Pořadí na prvních třech místech : 1) Hybeš Filip 25b, 2.) Mudruňka Josef 22b, 3) Kaplan Filip. Všichni tři obdrží ceny od pořádajícího Sk Dřenice a sponzora turnaje AutoHybeš Dřenice.

Zpět